Poziv na online radionice za trenere

Sportski psiholog Matej Fiškuš iz Varaždina održat će online radionice za trenere. Radionice se održavaju u subotu 18. travnja 2020. g. od 16 do 19 sati.

Matej Fiškuš od 2015. godine do danas održao je brojna predavanja, a u posljednja tri tjedna čak devet webinara  (svaki u trajanju od otprilike 60 min.), što možete pronaći na mrežnoj stranici https://fimat.com.hr/psihoedukacija. Cilj ovih radionica je osvijestiti trenerima, roditeljima i samim sportašima da je psihička priprema sastavni dio pripreme sportaša i kao takva potrebna da bi se ostvarili potencijali koje sportaši neminovno posjeduju. Na dosadašnjim radionicama u Varaždinu i okolici treneri su imali prilike na konkretnim primjerima i slučajevima koristiti tehnike rada koje sportski psiholog prakticira u radu sa sportašima. Za razliku od predavanja, radionice su puno praktičnije i trenerima u pravilu više koriste u radu sa sportašima. Teme radionica su: Postavljanje ciljeva i motivacija sportaša, Koncentracija i motoričko učenje te Trema i samopouzdanje.

Budući da treneri u izvanrednim i ograničavajućim okolnostima u kojima trenutačno živimo imaju više vremena za stručno usavršavanje, ovakav tip radionica je izuzetna prilika za svladavanje tehnika i vještina kojima se nedovoljno posvećuju zbog nedostatka vremena i količina obveza. Stoga je ovakav oblik rada dobra kompenzacija i prilika da se doskoči tim izazovima.

Postupak prijave je sljedeći:

1) do 17.04.2020. do 16:00h putem Google obrasca (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8OWz7sZdSHfLB2Z7TKe_9A8VCei6e4plOVg4IsPJ7BoQsMA/viewform) ostavite podatke o sebi

2) izvršite uplatu (Vi ili klub) u iznosu od 200,00 kuna na IBAN: HR09 2340 0091 1110 5659 4

Opis plaćanja: Radionice za trenere – ime i prezime

3) u subotu, 18.04. u 12:00h ćete na e-mail dobiti poveznicu i lozinku za pristup online radionici

Više o radionicama nalazi se na ovom linku.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti