Poziv članicama za sufinanciranje osposobljavanja i školovanja stručnog kadra

Programom javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2021., u Programskom sadržaju „A“, točki I. podtočki 1.4. Stručni poslovi u sportu – program edukacije stručnih kadrova, planirana su sredstva za sufinanciranje osposobljavanja i školovanja stručnog kadra članica Zajednice.

Na temelju navedenog, obavještavamo članice da mogu participirati u navedenim sredstvima podnošenjem zamolbe i ispunjavanjem uvjeta utvrđenih Kriterijima za sufinanciranje osposobljavanja i školovanja stručnog kadra u sportu. Zamolbe s traženom dokumentacijom dostavljaju se osobno u tajništvo Zajednice, a rok za dostavu je ponedjeljak, 27. rujna 2021. g.

Skrećemo pozornost da član kluba mora imati s klubom zaključen:

  • ugovor o reguliranju statusa stručne osobe (profesionalac, honorarac, volonter) i
  • ugovor o definiranju međusobnih prava i obveza između kluba i polaznika edukacije u vezi školovanja/osposobljavanja (definirano podmirivanje troškova edukacije od strane kluba te proizlazeća prava i obveze polaznika edukacije).

Kriteriji za sufinanciranje osposobljavanja i školovanja stručnog kadra u sportu

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Oslabljenim Osječankama važni bodovi

Rukometašice Osijeka svladale su u dvorani Zrinjevac Dalmatinku s 29:28 (11:12) u zaostalom susretu 6. kola Prve lige te tako u puno boljem raspoloženju otišle