Potpora sportašima (pred)olimpijskim kandidatima

Poziv klubovima za dostavom popisa potencijalnih korisnika olimpijskog programa iz PJP u sportu za 2017.

Sukladno članku 78. Statuta Zajednice i točki 3.3. ‘Olimpijski program’ Programskog sadržaja „A“ Programa javnih potreba u sportu na području Grada Osijeka za 2017. g., s Programom izmjena i dopuna istog programa od 10. veljače 2017. g., upućujemo poziv za dostavom popisa potencijalnih korisnika navedenog programa.

Namjena ovog sadržaja je potpora sportašima koji se nalaze u statusu (pred)olimpijskih kandidata za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. g., kao i onima za koje se opravdano pretpostavlja da će tijekom aktualnog olimpijskog ciklusa zavrijediti status kandidata za nastup na Olimpijskim igrama.

Sredstva iz ove programske stavke su namjenska i koristit će se za nabavku opreme i rekvizita, angažiranje dodatnog stručnog rada, zdravstvenu zaštitu, dodatne pripreme i slično, a dodjeljivat će se na temelju opravdane i obrazložene zamolbe kluba. Popis predloženih korisnika ovog programskog sadržaja mora biti potkrijepljen odgovarajućom dokumentacijom koja se prilaže u prilogu zamolbe, a sadrži razvojni plan i program rada tijekom olimpijskog ciklusa za svakog kandidiranog sportaša sa specificiranim potrebama za koje se traži financijska potpora u 2017. g.

Odluku o uvrštenju u ‘Olimpijski program’ potpore sportašima donosi Izvršni odbor Zajednice na prijedlog Komisije za korištenje sredstava olimpijskog programa.

Rok za dostavu zamolbe s popratnom dokumentacijom je 18. kolovoza 2017. g., a podnosi se u Tajništvu Zajednice.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti