Porezni propisi u sustavu sportskih udruga

Zajednica športskih udruga grada Belišća i Športska zajednica Osječko-baranjske županije  organiziraju besplatni seminar na temu “Porezni propisi u sustavu neprofitnih udruga – sportskih organizacija” koji će se održati 4. svibnja 2018. godine s početkom u 16:30 sati u prostoru Gradske vijećnice Grada Belišća. Seminar će održati predstavnici tvrtke Krako-revizija d.o.o. iz Zagreba, društva za reviziju, računovodstvo i savjetovanje.

Seminar će obuhvatiti teme kao što su porezni okvir za sportske aktivnosti, definiranje gospodarske djelatnosti, donacije, sponzorstva i promocije u sustavu PDV-a, obračun dohotka za sportaše, trenere, suce, liječnike i ostale sudionike sportskih aktivnost, isplata neoporezivih primitaka, ispunjavanje i evidencija putnih naloga itd.

Detaljnije o seminaru nalazi se u popratnom pozivu, a prijave za sudjelovanje se vrše na obrascu kojeg dostavljamo u prilogu.

Poziv na seminar
Prijavnica za seminar

 

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske