Podnošenje izvješća o organiziranom volontiranju za 2015. godinu

Obveza se odnosi na sve udruge koje su bile organizatori volontiranja

       Sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu (Narodne novine, br. 58/07 i 22/13) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (NN 104/15) svaki organizator volontiranja dužan je Ministarstvu socijalne politike i mladih, tijelu nadležnom za praćenje provedbe navedenog Zakona i razvoj politike volonterstva, dostaviti godišnje izvješće o volontiranju koje je organizirao u protekloj godini.

Ministarstvo socijalne politike i mladih je u 2015. godini donijelo novi Pravilnik o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (NN 104/15).

Pozivamo sve članice Zajednice koje su tijekom 2015. godine bile organizatori volontiranja da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju isključivo putem nove web aplikacije koja se nalazi na poveznici: http://volonteri.mspm.hr/

 Izvještajno razdoblje se odnosi na vremensko razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2015. godine.

Organizatori volontiranja koji su i proteklih godina dostavljali izvješća moraju ponoviti postupak registracije, a istima je na e-mail adresu poslana automatska poruka MSPM-a u kojoj se nalaze pristupni podaci (korisničko ime i lozinka) koje je potrebno unijeti u polja na obrascu nakon klika na poveznicu ˝Registracija novih organizatora˝. Detaljnije informacije o postupku registracije možete pročitati u korisničkim uputama koje se nalaze na početnom ekranu aplikacije.

Organizatori volontiranja koji proteklih godina nisu dostavljali izvješća moraju se prvo registrirati na poveznici: http://volonteri.mspm.hr/, na kojoj se nalazi poveznica „Korisničke upute“ koje je prvo potrebno pročitati kako bi se uspješno putem poveznice „Registracija novih organizatora“ moglo registrirati i popuniti izvješće.

Rok za dostavu izvješća je 29. veljače 2016. g.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Oslabljenim Osječankama važni bodovi

Rukometašice Osijeka svladale su u dvorani Zrinjevac Dalmatinku s 29:28 (11:12) u zaostalom susretu 6. kola Prve lige te tako u puno boljem raspoloženju otišle