Pannonian Challenge i nova adrenalinska uzbuđenja

Ponovno ćemo imati mnoštvo adrenalinskih uzbuđenja na lijevoj obali Drave i to od petka do nedjelje, dakle od 16. do 18. lipnja. Riječ je o 24. izdanju vrlo popularnog Pannonian Challengea  U jednom od najljepših skate parkova u ovom dijelu Europe opet će nastupiti vrhunski natjecatelji u tri discipline: inline, skate i onoj najpopularnijoj kod nas Osječana BMX-u. U toj će kategoriji, u okviru subotnjeg programa, biti upriličeno i Prvenstvo Hrvatske. Nema dvojbe da će gledateljima ponovno biti vrlo zanimljivo uživati u majstorijama državnog reprezentativca i miljenika osječke publike Marina Ranteša i svih ostalih koji su potvrdili dolazak.  

Sve počinje u petak u 17,30 sati inline programom, a natjecanje u skateu slijedi od 19 sati. Potom će uslijediti dodjela nagrada, da bi dan završio, kao i uvijek do sada, prigodnim glazbenim after partyjem. Pritom će okupljene zabavljati poznata imena s domaće DJ scene. U petak navečer to će biti Zagrepčanka Stephanie Prekali te domaći DJ Sly dok će u subotu za pravu atmosferu biti zaduženi DJ Mimi iz Zagreba i osječki DJ Phrasal. Prethodno će u drugom danu natjecanja svoje umijeće pokazati vozači BMX- i to od 18 sati.  

Ono što je bitno istaknuti za sve posjetitelje svakako je činjenica da će ulaz i na sportski i na glazbeni program ponovno biti besplatan, što organizatori uspijevaju osigurati uz značajnu podršku svojih dugogodišnjih sponzora. Ne dvojimo da će i ovogodišnji Pannonian Challenge, prepoznat kao istinski festival ekstremnog sporta, privući veliki broj zaljubljenika u spomenute adrenalinske discipline, budući da su u svim prijašnjim izdanjima montažne tribine oko skate parka redovito bile sasvim ispunjene. Itekako će motivirani biti i sami natjecatelji jer ih i ovaj puta u Osijeku očekuje bogati nagradni fond, po čemu je ova manifestacija također u posljednje vrijeme sve popularnija i za one koji dolaze iz udaljenih zemalja Europe, pa i s drugih kontinenata.  

„Toliko puta se već do sada potvrdilo da ekstremni sport u našem gradu živi i diše punim plućima. Dovoljno je osvrnuti se na broj gledatelja iz godine u godinu, u više od dva desetljeća koliko traje Osječanima očito omiljeni event. I prije predstojećeg natjecanja i popratnog programa mogu reći kako nastavljamo grabiti prema naprijed i to velikim koracima“, poručio je direktor Pannonian Challenge Jurica Barać. Zahvalio je i svim volonterima što su se opet odazvali u velikom broju i svima ostalima koji na bilo koji način pridonose uspješnoj organizaciji kompletnog programa.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske