Pannonian Challenge i nova adrenalinska uzbuđenja

Ponovno ćemo imati mnoštvo adrenalinskih uzbuđenja na lijevoj obali Drave i to od petka do nedjelje, dakle od 16. do 18. lipnja. Riječ je o 24. izdanju vrlo popularnog Pannonian Challengea  U jednom od najljepših skate parkova u ovom dijelu Europe opet će nastupiti vrhunski natjecatelji u tri discipline: inline, skate i onoj najpopularnijoj kod nas Osječana BMX-u. U toj će kategoriji, u okviru subotnjeg programa, biti upriličeno i Prvenstvo Hrvatske. Nema dvojbe da će gledateljima ponovno biti vrlo zanimljivo uživati u majstorijama državnog reprezentativca i miljenika osječke publike Marina Ranteša i svih ostalih koji su potvrdili dolazak.  

Sve počinje u petak u 17,30 sati inline programom, a natjecanje u skateu slijedi od 19 sati. Potom će uslijediti dodjela nagrada, da bi dan završio, kao i uvijek do sada, prigodnim glazbenim after partyjem. Pritom će okupljene zabavljati poznata imena s domaće DJ scene. U petak navečer to će biti Zagrepčanka Stephanie Prekali te domaći DJ Sly dok će u subotu za pravu atmosferu biti zaduženi DJ Mimi iz Zagreba i osječki DJ Phrasal. Prethodno će u drugom danu natjecanja svoje umijeće pokazati vozači BMX- i to od 18 sati.  

Ono što je bitno istaknuti za sve posjetitelje svakako je činjenica da će ulaz i na sportski i na glazbeni program ponovno biti besplatan, što organizatori uspijevaju osigurati uz značajnu podršku svojih dugogodišnjih sponzora. Ne dvojimo da će i ovogodišnji Pannonian Challenge, prepoznat kao istinski festival ekstremnog sporta, privući veliki broj zaljubljenika u spomenute adrenalinske discipline, budući da su u svim prijašnjim izdanjima montažne tribine oko skate parka redovito bile sasvim ispunjene. Itekako će motivirani biti i sami natjecatelji jer ih i ovaj puta u Osijeku očekuje bogati nagradni fond, po čemu je ova manifestacija također u posljednje vrijeme sve popularnija i za one koji dolaze iz udaljenih zemalja Europe, pa i s drugih kontinenata.  

„Toliko puta se već do sada potvrdilo da ekstremni sport u našem gradu živi i diše punim plućima. Dovoljno je osvrnuti se na broj gledatelja iz godine u godinu, u više od dva desetljeća koliko traje Osječanima očito omiljeni event. I prije predstojećeg natjecanja i popratnog programa mogu reći kako nastavljamo grabiti prema naprijed i to velikim koracima“, poručio je direktor Pannonian Challenge Jurica Barać. Zahvalio je i svim volonterima što su se opet odazvali u velikom broju i svima ostalima koji na bilo koji način pridonose uspješnoj organizaciji kompletnog programa.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

U subotu 21. Memorijal „Marko Svrtan“

I ove godine, 21. prvi puta u kontinuitetu, Nogometni klub Olimpija organizira Memorijalni turnir „Marko Svrtan“ u spomen na tragično stradalog dječaka iz Škole nogometa Ljubičastih. Sudjelovat