Pala je i Ribola Kaštela, večeras dolazi Mladost

U odličnoj su formi odbojkašice Osijeka! Protiv Ribola Kaštele su ostvarile i petu pobjedu u nizu, potvrdivši da odlično rade pod vodstvom trenera Darija Fančovića. Malo je tko mogao očekivati prije početka sezone da će Osječanke biti u vodećem kvartetu tijekom prosinca, ali je to sada realnost.

Imamo odličan niz i vlada prava euforija u ekipi. Pobjedu su nam donijele i veliku dozu samopouzdanja, pa i vjeru da možemo i više od ovoga. Bile smo uvjerene da ćemo dobiti utakmicu s Kaštelankama. Za razliku od proteklih sezona, kontroliramo oscilacije, uspijevamo se vratiti i kada izgubimo neki set. Mislim da možemo nastaviti ovako. Prije tri mjeseca smo razmišljale da je bitno jedino opstati u Ligi, a sada smo među četiri i vjerujemo u plasman u play-off, istaknula je kapetanica ŽOK Osijek Rea Rajndl.

Djevojke su nas sve skupa vrlo ugodno iznenadile svojim nastupima i kontinuitetom osvajanja bodova. Očito u ekipi sve odlično funkcionira, pri čemu je i trenerova uloga neupitno velika.

Fančović je vrhunski trener i većina nas je prošla njegovu školu. Međusobno je povjerenje obostrano. Svatko zna svoj posao na parketu i mogu reći da smo puno staloženije i zrelije u igri. Ova je sezona stvarno nepredvidiva, nema sigurnih pobjeda, natjecanje je dosta izjednačeno i mislim da barem možemo ostati na ovoj poziciji. Inače, sve smo domaće igračice iz Osijeka i okolice, tako da je ovo za nas sve veliki rezultat. Nadam se da bismo mogli duže zadržati ekipu na okupu.

Večeras od 19 sati u maloj dvorani Gradski vrt na rasporedu je zaostala prvenstvena utakmica 5. kola protiv favorizirane zagrebačke Mladosti. Ulaz je slobodan.

U ovoj je Ligi sve moguće, tako da i mi razmišljamo uoči ovoga dvoboja. One jesu prvakinje, imaju odlične igračice, no pozivam publiku u što većem broju da nam pomognu. Pokušat ćemo ih iznenaditi, pa što bude.

Foto: Ženski odbojkaški klub Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti