Osvojiti važne bodove protiv Crnice

Nije ugodan bio start drugog dijela sezone za momčad MNK Osijek. Naši su „hakleri“ gostovali prošloga tjedna u Makarskoj gdje ih je Novo vrijeme svladalo s uvjerljivih 7:1. No, o tome se nije previše razmišljalo u danima nakon utakmice jer su misli naprosto morale biti preusmjerene na predstojeći dvoboj protiv šibenske Crnice. Igrat će se ovoga puta u dvorani Zrinjevac i to treba iskoristiti kao prednost u ovom vrlo bitnom ogledu u kontekstu mirnijeg nastavka državnog prvenstva.

U prvom dijelu ligaškog natjecanja Osijek je slavio na Baldekinu, pa se nadamo da će tako biti i ovaj puta. Publika će prvi puta uživo na djelu imati priliku vidjeti novopridošle Brazilce Gustava i Viniciusa, kao i Sesara koji je do sada nastupao za Novo vrijeme. Dogovoren je i dolazak odličnog Norvežanina Moena, no tek ćemo doznati hoće li biti spreman da bi nastupio već ovoga petka.

Protiv Makarana nije bilo dobro, jasno je to i na osnovu konačnog rezultata. Sada smo ipak domaćini, ozbiljno smo se pripremali za dvoboj koji nam slijedi i jasno je da svi u klubu očekujemo pobjedu i vrlo značajne bodove protiv suparnika koji je ispod nas na ljestvici. Uvijek pozivamo i navijače da nam pomognu, tako je i ovaj puta. U međuvremenu smo i pojačali svoje redove, tako da vjerujem kako ćemo na kraju biti zadovoljni zajedno s njima, ističe trener Saša Voldin.

Crnica nikako nije protivnik za podcjenjivanje, što su Šibenčani pokazali gostujući u Makarskoj i kod Dinama. Treba, dakle, biti oprezan, ali i optimističan da će bodovi ostati u gradu na Dravi. Utakmica na Zrinjevcu na rasporedu je ovoga petka, 19. siječnja, od 18 sati.

Foto: Futsal klub Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti