Osječki pješački put

U organizaciji Gradskog saveza za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek i Hrvatskog planinarskog društva Bršljan-Jankovac u nedjelju, 2. listopada 2022. g. održava se “Osječki pješački put”, koji je jedna od akcija cjelogodišnjeg programa rekreativnih aktivnosti „Zdravko je krenuo“. Okupljanje sudionika je na Trgu Ante Starčevića od 9:00 – 9:30 sati, kada je start puta koji uključuje pet kontrolnih točaka:

KT1 – Trg A. Starčevića
KT2 – Trg Svetog Trojstva
KT3 – Restoran Copacabana
KT4 – ZOO hotel
KT5 – Udičarski dom, Josipovac

Cijeli put planira se prohodati za oko 3,5 sata, a ukoliko to niste u mogućnosti, pješačenje možete završiti u bilo kojem trenutku ili se pridružiti na bilo kojem dijelu puta – na nekoj od kontrolnih točaka te na bentu kod Konjičkog kluba Osijek, odnosno Pampasa.
Na cilju će vas dočekati besplatan obrok (obvezno ponijeti vlastitu porciju i pribor za jelo) te pića po prigodnim cijenama. Povratak je u vlastitom aranžmanu ili organizirano u pratnji vodiča, pješice istim putem do Osijeka.

Zbog organizacije i planiranja broja obroka, obvezne su prijave za sudjelovanje (ručak) koje se primaju u četvrtak na redovnom sastanku HPD Bršljan-Jankovac (19 sati, Trg A. Starčevića 4) ili na tel. 091 954 3902 (predsjednik Miro Mutter) do četvrtka u 12:00 sati.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti