Osječanke bolje i od Splita

Sada već lijepu seriju pobjeda imaju odbojkašice Osijeka. U dvorani Gradski vrt proteklog vikenda „pala“ je ekipa Splita i to je treći pun pogodak u nizu za učenice Darija Fančovića. Jasno je da su svi u klubu zadovoljni pozitivnim nizom, a dobro raspoloženje posebice se očituje među djevojkama.

“Znale smo prije početka utakmice da nas čeka težak protivnik i da bi nam pobjeda puno značila u smislu još većeg odmaka u odnosu na ekipe iz donjeg dijela ljestvice. Već u prvom setu pokazale smo odličnu i raznovrsnu igru te ostavile protivnice na svega 12 poena. U istom ritmu smo nastavile susret, pa je bilo prostora i za nekoliko izmjena kako bi sve igračice dobile priliku. Imale smo kontrolu tijekom cijele utakmice, u svemu smo dominirale tako da nije bilo dvojbi kako će bodovi ostati u Osijeku, izjavila je Anja Jurić.

Osječanke drže petu poziciju sa četiri ostvarene pobjede i odmaknule su klubovima koji se bore za ostanak u društvu najboljih. No, još je to daleko od gotovog posla, u smislu onoga što slijedi u nastavku sezone.

“Nema opuštanja jer nam slijedi još jedan vrlo bitan dvoboj, u Splitu protiv Brda. Oni su trenutno na samome začelju, ali bez obzira na to smatram da nas čeka zahtjevna zadaća. Splićanke sigurno neće olako prepustiti bodove na domaćem terenu, a osobno se nadam zanimljivoj utakmici u kojoj ćemo pokazati dobru igru i kući se vratiti s maksimalnim učinkom.”

Foto: Ženski odbojkaški klub Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

U subotu 21. Memorijal „Marko Svrtan“

I ove godine, 21. prvi puta u kontinuitetu, Nogometni klub Olimpija organizira Memorijalni turnir „Marko Svrtan“ u spomen na tragično stradalog dječaka iz Škole nogometa Ljubičastih. Sudjelovat