„Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre“

Zadovoljstvo nam je najaviti još jedan sportski događaj koji u našem gradu ima sve veći broj poklonika. Poznati osječki pjevač i humanitarac Igor Delač i Atletski klub Slavonija-Žito u suradnji s Gradom Osijekom, Zajednicom osječkog sporta, Športskom zajednicom Osječko-baranjske županije i partnerima, a povodom obilježavanja Dana grada Osijeka, organiziraju tradicionalnu 5. Humanitarnu utrku “Osijek trči – I ti to možeš, daruj svoje kilometre”. Bitno je istaknuti da tri segmenta čine ovu utrku posebnom: proslava rođendana grada Osijeka, poticanje na zdrav način života i humanitarno djelovanje. Manifestacija će se održati u nedjelju, 3. prosinca, te se ponovno očekuje veliki broj sudionika.

U 11,30 sati ispred spomenika Piccassu na Promenadi startat će promotivna utrka na 2 kilometra za sve rekreativce početnike, djecu, roditelje, djedove i bake uz lagano trčanje ili barem ugodnu šetnju. U ovoj kategoriji kotizacija se ne plaća, no sudionici mogu donirati sredstva po želji i svojim mogućnostima. Točno u podne predviđen je start utrke na 5 i 10 kilometara s kotizacijom od 10 eura online, odnosno 11 eura na mjestu okupljanja. Sav prihod od startnina i donacija bit će uplaćen Zavodu za onkologiju Kliničko-bolničkog centra Osijek.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

U subotu 21. Memorijal „Marko Svrtan“

I ove godine, 21. prvi puta u kontinuitetu, Nogometni klub Olimpija organizira Memorijalni turnir „Marko Svrtan“ u spomen na tragično stradalog dječaka iz Škole nogometa Ljubičastih. Sudjelovat