Održan osječki BeActive

Prostor ispred hotela ZOO i staza za nordijsko hodanje na lijevoj obali Drave jučer su bili poprište programa promocije tjelesne aktivnosti i sporta koju je povodom Europskog tjedna sporta i pod tradicionalnim motom “BeActive” za građane grada Osijeka pripremio Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek.

Uz nastup članica Kluba ritmičko-športske gimnastike Rondo, jazz dance i breakdance sekcije studija Independence, kroz glazbu, ples i dobro raspoloženje, istakla se potreba promicanja svijesti o važnosti tjelesnog vježbanja. U nastavku programa održane su pripremne i vježbe balansa te “Mala škola nordijskog hodanja” na kojoj je 80-ak naših sugrađana naučilo osnove hodanja sa štapovima uz educirane trenere.

Sudionike je u ime Zajednice športskih udruga grada Osijeka pozdravio glavni tajnik Dražen Dogan te u ime organizatora glavna tajnica “Sporta za sve” Gordana Veselić, a svim sudionicima upućen je  poziv na aktivniji i zdraviji život tijekom cijele godine.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Oslabljenim Osječankama važni bodovi

Rukometašice Osijeka svladale su u dvorani Zrinjevac Dalmatinku s 29:28 (11:12) u zaostalom susretu 6. kola Prve lige te tako u puno boljem raspoloženju otišle