Očekuje nas 29. Osijek Street race show

Lijepu tradiciju sada već ima Osijek Street race show u našem gradu. Već 29. puta imat ćemo priliku vidjeti po mnogo čemu jedinstvenu manifestaciju na ovim prostorima. Dvodnevni je program na rasporedu 27. i 28. svibnja, dakako na području Sportske zračne luke Čepin-Osijek. Očekuje se sudjelovanje oko 200 natjecatelja u raznim kategorijama, kao i veliki broj posjetitelja, što je bila stalna praksa i proteklih godina.  

„Drago mi je što se ponovno vidimo na starom mjestu, među ljubiteljima oktana. Organizacijski smo iz godine u godinu na sve višoj razini, a kako obilježavamo i 15 godina postojanja Auto kluba Slavonija, ovaj će događaj poprimiti i dodatnu dimenziju. Opet će to biti itekako zanimljivo za sve one koji uživaju u auto-moto sportu i svemu onome što ga čini posebnim“, poručio je inicijator i organizator ovoga događaja, Rudolf Kalkan, inače i predsjednik AK Slavonija.  

Podršku Osijek Street race showu ponovno će pružiti i Grad Osijek, kao i HAKS na čelu s predsjednikom Davorinom Štetnerom koji je na najavnoj konferenciji za novinare istaknuo:  

„Gledajući s organizacijske strane, cijela ekipa zaista radi odličan posao. Uloženo je puno truda, odricanja, neprospavanih noći uz veliki entuzijazam bez kojega ne bi ni bilo ovoga sporta“,  

„Osijek je grad sporta, a u važne sportske događaje ubrajamo i ovaj. Sport povezujemo s turizmom i ova manifestacija ima veliku ulogu kada govorimo o broju noćenja i posjetitelja koji stižu kod nas. Stoga se Osijek Street race showom svakako možemo pohvaliti“, istaknuo je dogradonačelnik Dragan Vulin.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti