Obnovljeni teniski tereni u Perivoju

Teniski centar u Perivoju kralja Tomislava zablistao je novim sjajem, nakon što su završeni radovi na njegovom uređenju, u vrijednosti 33.000 eura. Postavljena je nova led rasvjeta, obnovljen je i tamošnji ugostiteljski objekt, a sada u vrlo lijepom kompleksu postoji i poseban dječji teren sa zidom. Osim toga, napravljene su zaštitne ograde i mreže, a uložilo se i u novu stolariju u pripadajućem objektu. Također, naručeno je idejno rješenje za uređenje zatvorenog dijela te uvedena praktična Tenis plus mobilna aplikacija pomoću koje će korisnici moći lakše rezervirati svoje termine. Uglavnom, sve je spremno za novu sezonu, a djecu će sigurno posebno veseliti što im je, s novom rasvjetom, produženo vrijeme treniranja.  

„Ovo je mjesto okupljanja velikog broja djece i rekreativaca i sada smo im omogućili još bolje uvjete. Nakon temeljite rekonstrukcije igrališta na Olimpiji, obnove dječjeg i košarkaškog igrališta na Sjenjaku, malonogometnog terena s umjetnom travom na „Srednjiki“, kupovine zgrade Veslačkog kluba Iktus u suradnji sa Županijom, i na ovaj način nastavljamo s ulaganjem u sportsku infrastrukturu našeg grada. Ono što mogu najaviti je izgradnja igrališta na Vijencu Murse u Donjem gradu“, izjavio je gradonačelnik Ivan Radić.  

U obilasku novouređenog kompleksa u Perivoju kralja Tomislava bio je i Robert Seligman, direktor gradske tvrtke Športski objekti.  

„Zahvaljujem gradonačelniku i Gradu Osijeku na iznimnom osjećaju za sport, što se vidi po svim ulaganjima u sportske objekte. Što se tiče Teniskog centra, on definitivno ima jedan novi i drugačiji sjaj. Sada je korisnicima, a dnevno ih ima i do 250, na raspolaganju devet vrhunskih terena. Ova će investicija značajno unaprijediti uvjete treniranja članovima TK Osijek i TK Tenis Talents te pružiti novu dimenziju rekreativcima i svim ljubiteljima ovoga sporta“, rekao je Seligman.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti