Novogodišnja utrka

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek , uz podršku Grada Osijeka, nastavlja akciju „Zdravko je krenuo“ kojom se nastoji u cilju unapređenja zdravlja građane Osijeka svih dobnih skupina potaknuti na aktivnosti usmjerene tjelesnom vježbanju. „Zdravko je krenuo“ usredotočuje se na sve aspekte sportske rekreacije i uključuje sve građane, bez obzira na dob i spol, socijalnu pripadnost i razinu sportskog znanja.

Akcija ima za cilj ostvariti viziju grada Osijeka kao sredine poželjnog, modernog, aktivnog i zdravog življenja. “Sport za sve” nastoji da sportska rekreacija bude dio života grada čineći ga živopisnim, zabavnim i zanimljivim, privlačnim za život, rad i posjećivanje. Kroz akciju svakome se pronalazi adekvatna aktivnost kako bi tjelesno vježbanje postalo dio svakodnevnog života djeci i mladima.

Akcija “Zdravko je krenuo” uključuje 12 godišnjih aktivnosti raspoređenih kroz cijelu godinu. Neke od aktivnosti su nove, dok su neke već poznate građanima Osijeka, ali su zbog zajedničkog cilja postale dio akcije. GSSR „Sport za sve“ Osijek javlja se kao organizator, suorganizator ili sudionik u aktivnostima. Sudjelovanjem na svojoj prvoj aktivnosti građanin se registrira u akciju ispunjavanjem evidencijskog listića u koji se žigom ovjerava sudjelovanje na svakoj pojedinoj aktivnosti. Sudionik treba skupiti najmanje šest žigova kako bi osvojio status „Superzdravko“ i ušao u završno izvlačenje za brojne nagrade: ulaznice za bazen, klizalište, utakmice osječkih sportskih klubova, članarine u fitnes centrima i sportskim klubovima, kupovinu sportske opreme itd.

Prva aktivnost u 2019. godini bit će Novogodišnja utrka koja će se održati u utorak, 1.1.2019. g. i koja je nastavak tradicije okupljanja sportaša, sportskih djelatnika i građana na prvoj sportskoj priredbi u nadolazećoj godini s isključivim ciljem razmjene čestitki i sportskog pozdrava gradu Osijeku, dok je natjecateljski dio ovog okupljanja u drugom planu. Sve o Novogodišnjoj utrci možete pronaći na ovom linku.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti