Nova rubrika ‘Vježbajmo zajedno’

S obzirom na obustavu svih sportskih i rekreativnih aktivnosti izazvanih epidemijskom krizom, sportaši i sportski klubovi vrše prilagodbu na novonastale okolnosti. Svakodnevni individualni treninzi obavljaju se i dalje sukladno mogućnostima, a upute i video prikaze klubovi i savezi objavljuju putem svojih društvenih mreža i raznih platformi.

Ovom vidu rada pridružuje se i Zajednica športskih udruga grada Osijeka koja će putem svojih stranica u novoj kategoriji ‘Vježbajmo zajedno’ objavljivati video priloge s demonstracijama sportsko-rekreativnih sadržaja. Stoga pozivamo klubove i saveze na slanje svojih materijala i linkova za objavu na našim stranicama ne bi li svi zajedno pridonijeli očuvanju i jačanju sportskog duha u ovim kriznim vremenima i pripomogli da ih zajednički prebrodimo.

Budimo svjesni svoje društvene uloge i odgovornog postupanja sukladno naputcima nadležnih tijela, ali i nastavimo živjeti u duhu drevne latinske uzrečice – u zdravom tijelu – zdrav duh!

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske