NK Osijek pobjedom u Varaždinu okončao sezonu

S dobrim gardom i pobjednički su Bijelo-plavi završili sezonu koju možemo ocijeniti uspješnom, budući da je jedini zacrtani cilj na kraju i realiziran. Osijek je u Varaždinu slavio s 2:0 golovima Miereza u 65. i Bukvića u 68. minuti pa su zadovoljni bili i pripadnici Kohorte kojih je stotinjak stiglo na posljednje ovosezonsko gostovanje. Osječani su tako prvenstvo uspjeli završiti sa šest bodova više u odnosu na petoplasiranu Lokomotivu i sigurno će s velikim zanimanjem na ljeto čekati ždrijeb kvalifikacija Konferencijske lige. 

Uvijek je važno pobijediti, baš uvijek! S tim smo stavom išli i u Varaždin i drago mi je da smo ponovno osvojili bodove, posebno i zbog navijača koji nas vjerno prate. Ramon je još jednom pokazao kakva je napadačka klasa, samo mu treba centrirati i šesnaesterac i on to zabija. Evo i meni se malo posrećilo da budem strijelac, takav je nogomet. Puno je ljepše dočekati pripreme za novu sezonu s pobjedom na oproštaju od ove aktualne jer je tada i atmosfera već u startu pozitivna i poticajna, pričao je Domagoj Bukvić nakon varaždinskih 0:2.

Smoje kao trener ima maksimalan učinak

Zanimljivo je istaknuti kako je osječku momčad s klupe vodio Ivo Smoje koji je privremeni trener bio i jesenas kada se igralo s Rudešom na Opus Areni. Računajući oba dvoboja nekadašnji je kapetan i ljubimac navijača NK Osijek ostvario maksimalan učinak i to bez primljenog gola (5-0). 

Hvala igračima što su prezentirali pošten i odgovoran pristup i kada nismo imali nikakvog imperativa. Zahvaljujem i ljudima u klubu što su mi ukazali povjerenje da odradim ovo zadnje kolo, meni to uistinu puno znači. Pobjeda mi je posebno draga i zbog naših navijača među kojima je i moj veliki prijatelj Josip koji je prethodnih dana imao obiteljsku tragediju, tako da je ovo i za njega. Osijek je veliki klub u hrvatskim okvirima i jasno je da smo željeli pobjedom završiti jednu turbulentnu sezonu. Varaždin je bio bolji u prvom, a mi u drugom poluvremenu i na kraju čestitam našim dečkima na svemu“, rekao je Smoje.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti