NK Osijek nagradio vjernost pretplatnika

Nogometni klub Osijek odlučio je nagraditi vjernost svojih navijača. Iz Gradskog vrta su početkom godine objavili kako će polugodišnje ulaznice bez ikakve nadoplate vrijediti i za drugi dio sezone. Ukratko, šestomjesečni abonomani postat će godišnji, što je sigurno razveselilo nešto više od četiri tisuće navijača Bijelo-plavih koji imaju pretplatnički status. 

NK Osijek pokazao je kako vodi računa o svojim najvjernijim fanovima i odlučio im zahvaliti na ovakav način. Pretplatnici tako neće morati stajati u redu za karte za nastavak sezone, no bitno je naglasiti da klub neće pustiti u prodaju dodatne polugodišnje ulaznice. Za navijače koji nemaju pretplatu ostaju pojedinačne karte, a postoji i mogućnost eventualnih paketa za nekoliko „vezanih“ domaćih susreta.

 „Na prodaju polugodišnjih ulaznica odlučili smo se zbog toga što smo očekivali kako ćemo tijekom prvog tromjesečja ove godine preseliti na novi stadion. Pampas će biti uskoro završen i spreman za uporabu, ali još nismo sigurni kada ćemo tamo odigrati svoju prvu utakmicu. Zbog toga ćemo neupitnu vjernost naših navijača nagraditi tako što će im polugodišnje ulaznice, koje su kupovali tijekom ljeta i jeseni, vrijediti i za drugi dio sezone“, istaknuo je Vladimir Čohar, član Uprave NK Osijek i klupski direktor. 

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti