Natječaj za stjecanje stručnih kvalifikacija vrhunskih sportaša

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je Natječaj za poticanje stjecanja stručnih kvalifikacija bivših i sadašnjih vrhunskih sportaša u 2020. godini.

Natječaj je namijenjen unapređenju skrbi o sportašima, poticanju dual karijere i školovanju bivših i sadašnjih vrhunskih sportaša. Poticaji su podijeljeni na obrazovne razine A, B i C, a pravo na poticaje imaju bivši i sadašnji vrhunski sportaši. Rok za podnošenje prijave je 23. listopada 2020. g.

U prilogu donosimo obrazac koje je potrebno ispuniti te poslati poštom u tiskanom i elektroničkom obliku na adresu navedenu u Natječaju, kao i izjavu da kandidat ne prima drugu stipendiju ili subvenciju iz javnih izvora za program obrazovanja prijavljen u ovom Natječaju.

Natječaj
Obrazac
Izjava

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Karlovčani odnijeli bodove iz Zrinjevca

Rukometaši Osijeka nisu uspjeli nastaviti domaći pobjednički niz. U 11. kolu Paket24 Premijer lige poraženi su u dvorani Zrinjevac od Karlovca 30:24 (13:9) te su

Osječanke bolje i od Splita

Sada već lijepu seriju pobjeda imaju odbojkašice Osijeka. U dvorani Gradski vrt proteklog vikenda „pala“ je ekipa Splita i to je treći pun pogodak u