Natječaj za stipendije Zaklade Marin Čilić

Prije nekoliko dana otvoren je novi Natječaj za stipendije i donaciju Zaklade Marin Čilić. Stipendije su namijenjene darovitim mladim sportašima i klasičnim glazbenicima kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Uz to, jedna je donacija Zaklade namijenjena za obnovu laboratorija školi s darovitim učenicima.

Uz glazbene stipendije i donaciju školi, Marinova Zaklada dodjeljuje stipendije i mladim sportašima, i to sveukupno 10 stipendija za sportaše koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom sportu. Stipendije su namjenske te se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju sportske opreme.

Stipendije su namijenjene isključivo za daljnji razvoj njihovog potencijala, a učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodijeli stipendija.

Natječaj je otvoren do 5. prosinca 2019. godine, a više o detaljima natječaja možete pronaći na službenoj stranici Zaklade.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti