Natječaj za stipendije Zaklade M. Čilića

Nedavno je otvoren natječaj za dodjelu stipendija Zaklade Marin Čilić. Projekt je namijenjen darovitim mladim sportašima, klasičnim glazbenicima i učenicima (školama) izvrsnim u prirodoslovnim predmetima, a kojima je potrebna dodatna potpora kako bi u potpunosti razvili svoje vještine i interese. Dakle, uz glazbene stipendije i donaciju školi za obnovu laboratorija, Zaklada našeg najboljeg tenisača dodjeljuje stipendiju i mladim sportašima (sveukupno 5 stipendija) koji pohađaju srednju školu, a članovi su nacionalne selekcije u svojoj uzrasnoj kategoriji u individualnom olimpijskom sportu. Stipendije su namjenske te se mogu iskoristiti za usavršavanje, odlazak na seminare, natjecanja ili kupnju sportske opreme.

Stipendije su namijenjene isključivo za daljnji razvoj sportskog potencijala, a učenici i studenti koji dolaze iz obitelji lošijeg imovinskog statusa imat će prednost pri dodjeli stipendija.

Natječaj je otvoren do 22. studenog 2018. g., a više o detaljima natječaja možete pronaći na službenoj stranici Marina Čilića.

 

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske