Najuspješniji trener

U kategoriji Najuspješniji trener dodjeljuju se nagrade najboljim trenerima grada Osijeka od 1984. godine. Nagradu za najuspješnijeg trenera u 2022. godini osvojio je Saša Šešum iz Atletskog kluba Slavonija-Žito. Osim što je pod njegovim vodstvom Mia Wild ostvarila sjajne rezultate, Šešum je trenirao i petero atletičara koji su nastupili za hrvatsku reprezentaciju. Uz to, njegovi su atletičari osvojili ukupno 37 medalja na Prvenstvu Hrvatske u svim uzrastima, od kojih su četiri bile zlatne. U ovom su izboru nominirani:

Alen BORBAŠ (Kickboxing/Savate/Thai box klub HUS)
trener državnih prvaka u savateu kao i prvaka Hrvatske i juniorske viceprvakinje svijeta u kickboxingu, trener najuspješnijeg kluba tajlandskog boksa u Hrvatskoj.

Dragan FRANJKOVIĆ (Kickboxing klub Sveti Duh)
trener u klubu koji je osvojio 26 medalja na Prvenstvu Hrvatske te 2 brončane medalje na Europskom prvenstvu za seniore i brončano odličje na Svjetskom juniorskom prvenstvu.

Vladimir MAĐAREVIĆ (Gimnastičko društvo Osijek-Žito)
trener vrlo uspješnog Aurela Benovića i prekaljenog reprezentativca Roberta Seligmana, obojice osvajača medalja na natjecanjima Svjetskog kupa i na državnom prvenstvu. 

Dominik MATIJEVIĆ (Veslački klub Iktus)
trener mlađih juniora i juniorki kluba koji su ukupno bili najuspješniji na PH u svom uzrastu.

Mario TEPPERT (Muški odbojkaški klub Mursa-Osijek)
trener seniorske momčadi i pomoćni trener reprezentacije Hrvatske, s klubom 2. mjesto – Superliga 2021./22., 2. mjesto – Kup Hrvatske 2021./22. i jesenski prvak Superlige u aktualnoj sezoni, sudionik 1/16 finala Kupa CEV-a.

Aleksandar TOMPA (Triatlon klub Tri-tim)
klub osvojio 7 seniorskih medalja te 1. (ž) i 2. (m) mjesto na Ekipnom PH u olimpijskom triatlonu.


Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti