Nagrada HOO-a za fair play za 2019.

Dana 19. prosinca 2019. godine na Velikom danu hrvatskog sporta, uz brojna druga priznanja, biti će dodijeljena i Nagrada HOO-a za fair play za 2019. g.

Nagrada za fair play dodjeljuje se osobi koja je svojim nastupom, ponašanjem ili na drugi način u tijeku natjecanja ili u svezi s natjecanjem, u 2019. godini iskazala izrazito fair i sportsko ponašanje. Uvjereni da se fair play primjeri postupanja sportaša, trenera i drugih osoba u sportu prepoznaju i zaslužuju priznanje, sportske udruge se pozivaju na dostavu nominacija za dodjelu Nagrade za fair play HOO-a za 2019. godinu.

Predmetna nominacija treba sadržavati:

  • ime i prezime, odnosno naziv, te kontakt fizičke ili pravne osobe koja podnosi nominaciju,
  • ime i prezime, te kontakt osobe koja se nominira za dodjelu fair play nagrade HOO-a za 2019. godinu,
  • kratki opis podviga, ponašanja ili drugog postupka sportaša, trenera ili druge osobe u tijeku natjecanja ili u vezi s natjecanjem koje se nominira za dodjelu fair play nagrade, te vrijeme i mjesto tog događanja.

Nominacije za dodjelu Nagrade HOO-a za fair play za 2019. g. potrebno je dostaviti HOO-u na e-mail: biserka.vrbek@hoo.hr do 27. studenog 2019. g., do 12:00 sati.

Svaka nominacija za fair play nagradu HOO-a ulazi i u daljnji postupak nominacije za fair play nagradu Europskog fair play pokreta i Međunarodnog fair play odbora.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Oslabljenim Osječankama važni bodovi

Rukometašice Osijeka svladale su u dvorani Zrinjevac Dalmatinku s 29:28 (11:12) u zaostalom susretu 6. kola Prve lige te tako u puno boljem raspoloženju otišle