Mursa u Austriji nastavlja sezonu

Gotovo je razdoblje natjecateljskog mirovanja za odbojkaše Murse Osijek. Doduše, oni su praktički cijelo vrijeme trenirali i tijekom stanke između dvije polusezone, a sada ponovno na red dolaze – utakmice. Prvo će Osječani odraditi međunarodne obveze i to na trećem turniru MEVZA lige kojemu će domaćin biti austrijski Amstetten.

Susreti su na rasporedu u srijedu i četvrtak, 24. i 25. siječnja, a Teppertova će momčad prvo odmjeriti snage s velikim rivalom s domaće scene, momčadi zagrebačke Mladosti koja trenutno zauzima vodeću poziciju u hrvatskoj Superligi. Dan kasnije Narančasti će za protivnika imati sastav domaćina Amstettena. Podsjećamo da su prethodna dva turnira u jesen prošle godine održana u Szekesfehervaru i našem Gradskom vrtu, a Mursa je naletjela na kvalitetnije suparnike i zasad je još bez pobjede u ovome natjecanju.

U klubu ističu kako je MEVZA za sve njih korisno iskustvo baš zbog toga što redovito imaju zahtjevne protivnike protiv kojih je teško doći do pobjede, ali se nešto može naučiti i u porazima. Tako će se i u Austriji vidjeti odnos snaga u odnosu na jaku konkurenciju.

Foto: Muški odbojkaški klub Mursa Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

U subotu 21. Memorijal „Marko Svrtan“

I ove godine, 21. prvi puta u kontinuitetu, Nogometni klub Olimpija organizira Memorijalni turnir „Marko Svrtan“ u spomen na tragično stradalog dječaka iz Škole nogometa Ljubičastih. Sudjelovat