Mursa sama odlučuje o drugom mjestu

Nisu u Mursi ništa prepustili slučaju na prvenstvenoj utakmici sa zagrebačkim Medicinarom. Iako nije bilo upitno da je kvaliteta na strani osječkog  odbojkaškog prvoligaša, dečki su ozbiljno i odgovorno pristupili ovom susretu, znajući da je nastupilo vrijeme sezone kada se eventualno kiksevi teško više mogu ispraviti ili nadoknaditi. Bratićeva je momčad izgledala ozbiljno i koncentrirano cijelo vrijeme i na kraju je bilo sigurnih 3:0 (25:15, 25:18, 25:22).

Nedavno su isti suparnici igrali u četvrtfinalu Kupa Vinka Dobrića i tada su se Narančasto-plavi u Zagrebu itekako namučili da bi ostvarili pobjedu. Zasigurno im je i to bila sasvim dovoljna opomena da nikako ne smiju podcijeniti goste iz Zagreba. A kada u igri nema nekih većih padova i oscilacija, onda nije upitan ishod u ogledima ove dvije momčadi.

I to smo apsolvirali onako, kako smo željeli i čestitam našim dečkima na pobjedi. Već u srijedu opet gostujemo u Kašteli gdje ćemo ovaj puta igrati za bodove. U Kupu smo ih uvjerljivo dobili, vidjet ćemo koliko će se naš novi dvoboj razlikovati od prethodnog, ali svakako će ići tamo ponovno sa željom da ih dobijemo i tako potvrdimo drugo mjesto uoči play-offa, poručio je trener Narančasto-plavih Milan Bratić.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti