“Misija rušenja čunjeva”

GSSR “Sport za sve” Osijek poziva na novu aktivnost akcije „Zdravko je krenuo“, a ovaj puta na programu je “Misija rušenja čunjeva” u Gbowlingu (TC Portanova), u petak 15.11.2019. g. od 17 do 21 sat. Za sve početnike u kuglanju s deset čunjeva na raspolaganju su treneri Bowling kluba X, a s ciljem organizacije rasporeda kuglanja kroz timove potrebno je izvršiti prijave putem kratke on-line forme. Broj sudionika je ograničen, u jednom timu može biti pet ili šest osoba, a svatko ima na raspolaganju jedan termin od sat vremena (17-18, 18-19, 19-20, 20-21).

Za sve one koji se tek upoznaju sa “Zdravkovim avanturama“ više informacije možete dobiti na ovom linku. Tu je i prošlogodišnja galerija fotografija iz Gbowlinga, a novitet ove godine je „Zdravkov zdravi kutak“ u kojemu se može pronaći puno zanimljivosti vezanih uz zdravu prehranu te u sklopu kojega se organizira nagradno izvlačenje, disco bowling nakon 20h uz još poneko iznenađenje…

Neovisno o godinama, tjelesnoj formi i razini motoričkih znanja, na „Zdravkove avanture“ svi su dobrodošli, budući da ih „Zdravko“ organizira za apsolutno sve sugrađane. Najam staze i oprema su potpuno besplatni, te je poželjno požuriti s prijavama kako bi svi našli svoje mjesto u Gbowlingu!

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti