Mačevalački kamp 2020.

U Osijeku se od 23.-30.8.2020 g. održava Mačevalački kamp 2020. (Osijek Fencing Camp 2020), tehničko-taktička priprema najboljih hrvatskih mačevalaca discipline mač za sljedeću sezonu. Kamp će se pod strogim epidemiološkim mjerama održati u prostoru atletskog tunela u sklopu kompleksa NSD Gradski vrt. Svakodnevne pripremne aktivnosti svojevrsno će finale imati u subotu 29.8.2020. kroz tzv. mačevalački maraton u kojemu će prema posebnom načinu bodovanja trenutačne sposobnosti prezentirati svi sudionici kampa.

Kamp je otvoren za hrvatske natjecatelje s rezultatima na rang listama te za sve članove organizatora, Mačevalačkog kluba “Dmitar Zvonimir” iz Osijeka. Domaćin je udružio snage s Mačevalačkim savezom Zagreba, koji daje stručno trenersko vodstvo, te s Hrvatskim mačevalačkim savezom, u ime kojeg sudjeluje nacionalna trenerica za razvoj sufinancirana putem HOO-a.

Očekuje se dolazak 20-ak mačevalaca iz Zagreba, Poreča, Splita i Osijeka, dok bi međunarodni karakter trebala dati dva slovenska natjecatelja, predstavnika vlastitog nacionalnog saveza. Mnogi od prijavljenih sudionika su hrvatski reprezentativci u kategorijama U17 i U20 te seniori i veterani. “Dmitar Zvonimir” trenutačno ima jednog A (Ivan Mikodanić) i dvije B reprezentativke (Iva Budžaki i Mare Jukić) u kadetskoj U17 kategoriji, te jednu reprezentativku u juniorskoj kategoriji U20 (Helena Lušić).
Više o MK “Dmitar Zvonimir” te planovima i idejama vezanima uz kamp možete pronaći u sponzorskom letku.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti