Ljubitelji tenisa opet će uživati u Perivoju

Osijek je opet grad u kojem se igra vrlo kvalitetan profesionalni tenis. Naime, još su nam svježi dojmovi s jakih turnira koji su u svibnju ove godine održani na terenima Perivoja kralja Tomislava, a sada na istom mjestu ponovno imamo natjecanja na visokoj razini. Kao uzorni domaćini, koji su ostavili najbolji dojam tijekom proljetne Croatian Professional Tennis Tournaments serije, ljudi iz TK Tennis Talents Osijek ponovno su zaslužili povjerenje za organizaciju novog ITF turnira. Igrat će se i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, ovaj puta u istome tjednu.

Nagradni fond iznosi 25.000 eura, a osječkoj publici predstavit će se tenisačice i tenisači čiji je trenutni ranking između 200. i 800 mjesta na ATP, odnosno WTA ljestvici. Jamstvo je to novih zanimljivih i zasigurno kvalitetnih mečeva koji su započeli već ove subote i potrajat će do 13. kolovoza.

„Pozivamo sve ljubitelje sporta da ovih dana uživaju u prekrasnom ambijentu i odličnom tenisu. Zaigrat će i naš Osječanin Matej Dodig koji je u glavnom ždrijebu, a dolazi nam i sjajni Splićanin Mili Poljičak koji je prošle godine slavio na juniorskom Wimbledonu. Također, želimo najaviti i nastupe članica našeg kluba: Korine Roso, Nere Tešankić, Sare Barbarić i Leonarde Kajkić koje su dobile pozivnicu za kvalifikacije,” istaknuo je Ante Brnić, predsjednik TK Tennis Talents Osijek.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti