Kondicijska priprema sportaša 2017

Poziv na međunarodnu konferenciju “Kondicijska priprema sportaša 2017”

Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu već godinama tradicionalno organizira znanstveno-stručne skupove na temu kondicijske pripreme sportaša, pa će se tako 15. međunarodna konferencija ‘‘Kondicijska priprema sportaša 2017” održati 24. i 25. veljače 2017. g. na Kineziološkom fakultetu. Na konferenciji će svoja znanja i iskustva predstaviti uvaženi stručnjaci iz Španjolske, SAD-a, Norveške, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Njemačke, Crne Gore, a očekuje se više od 1000 sudionika. Upravo prema broju sudionika ova je konferencija postala jedna od najvećih u ovom dijelu Europe a suorganizator skupa je Udruga kondicijskih trenera Hrvatske.

Konferencija je namijenjena kondicijskim i ostalim sportskim trenerima, sportskim liječnicima i fizioterapeutima, profesorima kineziologije, studentima KIF-a te ostalim stručnim kadrovima u sportu. Kotizacija za sudjelovanje je 400,00 kn po osobi, odnosno 200,00 kn za studente. Dodatne inforamcije možete saznati u letku uz ovu obavijest.

Kondicijska priprema sportaša 2017

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske