Klupska obilježavanja HOD-a

S obzirom na preporuku obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana ove godine u okviru sportskih udruga, budući da je zbog epidemioloških razloga izostala uobičajena zajednička proslava, razni su osječki klubovi organizirali zasebno obilježavanje HOD-a putem svojih aktivnosti te nam poslali fotografije s istih. Tako su članice Kluba ritmičko-športske gimnastike Rondo, koje i inače svojom masovnošću plijene pozornost na obilježavanjima HOD-a, i ove godine demonstracije svojih vježbi upriličile na Srednjoškolskom igralištu.

Vrijedni su bili i članovi Taekwondo kluba Osijek, karate klubova Osijek i Esseker, Gimnastičkog kluba Inova-gim te kuglačkih klubova Osijek 97 i Kandit koji su također svoj olimpijski dan uklopili u redovne sportske aktivnosti priprema za državna prvenstva i ostala natjecanja koja su planirana u posljednjem tromjesečju u ove godine.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske