,

Javni poziv za sudjelovanje članica Zajednice u provedbi Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2022.

Na temelju odgovarajućih odredbi Zakona o sportu, Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge i Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2022., Zajednica športskih udruga grada Osijeka raspisala je Javni poziv za sudjelovanje članica Zajednice športskih udruga grada Osijeka u provedbi Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2022.

Predmet Javnog poziva je sufinanciranje programskih aktivnosti članica u cilju provedbe Programskog sadržaja „A“ iz Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2022. kojeg je donijelo Gradsko vijeće Grada Osijeka na svojoj sjednici 29. studenog 2021. g. Poziv je otvoren od 3. prosinca 2021. g. do 3. siječnja 2022. g., a odnosi se na sve članice Zajednice, neovisno o njihovom statusu (privremeno ili punopravno članstvo).

Nakon zaključenja Javnog poziva, Povjerenstvo za provjeru ispunjavanja propisanih uvjeta iz Javnog poziva obavit će pregled svih zaprimljenih prijava i utvrditi ispunjavaju li navedene prijave propisane uvjete. Stoga ovim putem posebno upozoravamo sve članice/podnositelje prijava na obvezu dostave cjelokupne zatražene dokumentacije držeći se propisanih uputa, budući da nepotpune, nepropisno dostavljene i nepravodobne prijave neće biti prihvaćene, a članice uskraćene za financijsko-materijalna sredstva i ostala prava za provedbu programa u 2022. g. Prijavna dokumentacija ove se godine dostavlja isključivo putem elektroničke pošte na adresu: sport@zsugos.hr. Klubovi članice gradskih granskih saveza prijavu s cjelokupnom dokumentacijom dostavljaju putem svog gradskog saveza.

S obzirom na ograničenje sustava za zaprimanje dokumenata, ukoliko dokumentacija po e-mailu premašuje 50 MB, potrebno ju je poslati putem neke od platformi/servisa za slanje velikih datoteka (JumboMail, WeTransfer i sl.).  

Nakon provjere ispunjavanja propisanih uvjeta, Povjerenstvo za ocjenjivanje prijavljenih programa provodi valorizaciju programa, o čijim rezultatima će Zajednica izvijestiti na ovim mrežnim stranicama. Raspodjela sufinanciranja po programskim područjima i programima bit će utvrđena u Planu realizacije Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2022. koji propisuje i način dodjele utvrđenih sredstava.

Za sve nejasnoće u vezi s dostavom traženih dokumenata, kao i popunjavanjem obrazaca, možete se obratiti Zajednici športskih udruga grada Osijeka putem telefona i e-maila naznačenih u uputama za prijavitelje.

Javni poziv za sudjelovanje članica u provedbi PJP u sportu za 2022.

Javni poziv
Prijavnica nositelja programa
Evidencija sportaša
Upitnik za saveze
Upitnik za bodovanje vrijednosti sporta i određivanje nositelja kvalitete
Plan prihoda i rashoda
Upute za prijavitelje – izmjena i dopuna (20.12.2021.)
Privola

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Oslabljenim Osječankama važni bodovi

Rukometašice Osijeka svladale su u dvorani Zrinjevac Dalmatinku s 29:28 (11:12) u zaostalom susretu 6. kola Prve lige te tako u puno boljem raspoloženju otišle