,

Javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti članica u 2019.

Zajednica  športskih  udruga  grada  Osijeka  raspisala je Javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti članica u 2019. godini. Temeljem ove odluke pozivaju se članice Zajednice na dostavu prijedloga za financiranje jednokratnih sportskih aktivnosti koje su programski usmjerene na unaprjeđenje djelovanja sportskih udruga ili proširenje opsega sportskih sadržaja, a kojima se doprinosi razvoju i promicanju sporta na području grada Osijeka. Sredstvima planiranim ovim Javnim pozivom financirat će se aktivnosti za sljedeća prioritetna područja:
– savjetovanja, edukacije i radionice sportaša i osoba koje obavljaju stručne poslove u sportu,
– sportske manifestacije, obljetnice, memorijalni turniri,
– sportska priprema, domaća i međunarodna natjecanja,
– ostale aktivnosti koje doprinose razvoju i promicanju sporta.

Ukupno planirana vrijednost Javnog poziva je 400.000,00 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 2.000,00 kuna, a najveći iznos je 20.000,00 kuna po pojedinom projektu. Jednom korisniku godišnje se može odobriti maksimalno 20.000,00 kuna na temelju ovog Javnog poziva. Javni poziv bit će otvoren do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15.10.2019. g.

Podrobnije informacije nalaze se u tekstu Javnog poziva i Uputama za prijavitelje uz koje se nalaze i svi popratni obrasci vezani uz prijavu i provedbu Javnog poziva.

Javni poziv za financiranje jednokratnih aktivnosti članica u 2019.

Tekst Javnog poziva
Upute za prijavitelje
Obrazac za prijavu
Obrazac proračuna
Obrazac za provjeru formalnih uvjeta i ocjenu kvalitete
Obrazac opisnog izvještaja
Obrazac financijskog izvještaja
Obrazac za stručno vrednovanje izvještaja
Popis priloga uz prijavu
Izjava o nepostojanju dvostrukog financiranja

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske