HVIDRA Osijek najbolja u Tenji

Zanimljivo je bilo proteklog tjedna na boćalištu BK Tenja, na tradicionalnom 21. turniru koji je ukupno okupio 20 ekipa. Igralo se u profesionalnoj i amaterskoj konkurenciji, a oba su natjecanja bila vrlo posjećena, pa je u prosjeku svaku utakmicu gledalo 70-ak ljubitelja ovoga sporta. Veliko iznenađenje među aktivnim boćarima napravila je momčad HVIDRA Osijek koja je osvojila prvo mjesto. Malo je tko mogao očekivati takav rasplet, no Mladen Primorac, Stjepan Salaj, Ante Grabić i Tomo Begović pokazali su najviše i na kraju slavili. Prvo su u polufinalu bili bolji od trostrukih pobjednika ovoga natjecanja, za koje je nastupao i najbolji igrač u Osječko-baranjskoj županiji Domagoj Šimenić, da bi potom u finalu nadigrali protivnika u sastavu: Vlado Stupar, Ante i Domagoj Vrdoljak.

„Vidjelo se još jednom da u našoj sredini zaista ima dosta zaljubljenika u boćanje. Čak i po najžešćem suncu bilo je dosta gledatelja, što uvijek opravda i svrhu samoga održavanja i ovako lijepe tradicije. Inače, nismo ni ovaj puta imali kotizacije, kod nas nema ni nagradnog fonda za pobjednike, a opet svi vole doći i zaigrati. Imali smo i dvije dame u amaterskim ekipama, tako da možemo biti sasvim zadovoljni“, ustvrdio je organizator turnira Krešo Troskot.

Među amaterima je najbolja bila ekipa Veseli momci u sastavu: Ivica Jurčević, Slavko Đekić, Mile Valentić i Ivan Lovrić. Svi su se na kraju lijepo i podružili, pa ne treba dvojiti kako će se najveći broj sudionika i sljedeće godine okupiti na istome mjestu.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti