Hrvatski festival sportske rekreacije žena

U organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” i Društva za sport i rekreaciju “Podgorje” u Virovitici će se 16. studenog 2019. g. održati 15. Hrvatski festival sportske rekreacije žena. Organizatori stoga pozivaju sve zainteresirane rekreativke članice udruga sportske rekreacije s područja Osječko-baranjske županije da se prijave na ovaj festival, a sudjelovanje se potvrđuje uplatom uz popunjenu prijavnicu u prilogu, zaključno  s 31.listopadom 2019.godine.

Ekipu čini 10 natjecateljica, a kotizacija po ekipi je 1.000,00 kn. Program se sastoji od šest disciplina, a mjesto održavanja je sportska dvorana Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici.

Uplata se vrši na žiro račun DSR PODGORJE otvoren kod Raiffeisen banke:
IBAN:HR87 2484 0081 10567 7824 s naznakom za Festival žena.

Prijava ekipe s nazivom ekipe i imenima sudionica, sažetkom o radu Udruge, te fotokopiju uplate kotizacije dostavlja se na e-mail: podgorje.dsr@gmail.com
U cijenu kotizacije uračunati su svi troškovi organizacije natjecanja (sportski tereni, rekviziti, suci, medalje, diplome i dr.), večera (piće nije uključeno) i zabavni program.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 098 937 5387 (Helena Bukvić, predsjednica DSR Podgorje).

Prijavnica

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske