Hrvatski festival sportske rekreacije žena

U organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” i Društva za sport i rekreaciju “Podgorje” u Virovitici će se 16. studenog 2019. g. održati 15. Hrvatski festival sportske rekreacije žena. Organizatori stoga pozivaju sve zainteresirane rekreativke članice udruga sportske rekreacije s područja Osječko-baranjske županije da se prijave na ovaj festival, a sudjelovanje se potvrđuje uplatom uz popunjenu prijavnicu u prilogu, zaključno  s 31.listopadom 2019.godine.

Ekipu čini 10 natjecateljica, a kotizacija po ekipi je 1.000,00 kn. Program se sastoji od šest disciplina, a mjesto održavanja je sportska dvorana Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici.

Uplata se vrši na žiro račun DSR PODGORJE otvoren kod Raiffeisen banke:
IBAN:HR87 2484 0081 10567 7824 s naznakom za Festival žena.

Prijava ekipe s nazivom ekipe i imenima sudionica, sažetkom o radu Udruge, te fotokopiju uplate kotizacije dostavlja se na e-mail: podgorje.dsr@gmail.com
U cijenu kotizacije uračunati su svi troškovi organizacije natjecanja (sportski tereni, rekviziti, suci, medalje, diplome i dr.), večera (piće nije uključeno) i zabavni program.

Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 098 937 5387 (Helena Bukvić, predsjednica DSR Podgorje).

Prijavnica

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti