Hrvatski festival biciklističke rekreacije

Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ Osječko-baranjske županije u suradnji sa Športskom zajednicom Osječko-baranjske županije u nedjelju, 9. rujna 2018. g. organizira nastavak 13. Hrvatskog festivala biciklističke rekreacije (Febire).
U prvoj godini organizacije Festivala na području naše županije planirane aktivnosti su bile raspoređene na tri dana. Poseban naglasak stavljen je na organizaciju provedbe rekreacijske biciklijade, no vremenski uvjeti tada (početkom lipnja) nisu dopustili realizaciju ove aktivnosti. Budući da je organizatorima od velike važnosti okruniti ovu manifestaciju predviđenom biciklijadom i uspješno provesti Festival u cijelosti, novi termin biciklijade je 9. rujna 2018. g.

Biciklisti će, kako je i prethodno planirano, sudjelovati u vožnji na rutama Osječko-baranjske županije s polascima iz Osijeka, Belišća i Belog Manastira, a zajednički cilj je dolazak u Zlatnu Gredu.

Online prijave za sudjelovanje vrše se putem ove stranice, a detaljnije informacije možete pronaći na facebook stranici Festivala ili putem kontakt osobe Marka Grgurića (097 773 2083).

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Dizači Osijeka treći u Hrvatskoj

Dizački dan u osječkom Avenue Mallu, u dvorani Tauros strenght&conditioning, prošao je u znaku Kluba dizača utega Osijek. Oni su u trećem, ujedno i posljednjem