Golijada veterana u Donjem gradu

U sklopu obilježavanja 100. obljetnice Nogometnog kluba Olimpija, na stadionu u Donjem gradu u nedjelju je odigrana revijalna utakmica. Snage su odmjerili veterani Ljubičastih i odgovarajuća selekcija HNS koju je s klupe predvodio bivši istaknuti Olimpijaš, Nenad Stražanac koji već godinama živi i radi u Karlovcu. Domaćina su vodili također nekadašnji zapaženi prvotimci Robert Grnja i Tomislav Kuna.  

Rezultat je bio 5:3 za momčad koja je nastupala pod okriljem HNS-a, a u čijim su redovima zaigrali Mario Lučić, Nikola Šafarić, Miljenko Mumlek, Mario Meštrović, Osječanin i još jedan bivši nogometaš Olimpije Mario Mijatović i neka manje poznata imena široj javnosti. Što se tiče Ljubičastih, u sastavu su bili: Bruno Sušec, Mario Iličić, Franjo Mrva, Goran Pivić, Goran Kovačević, Domagoj Pavlić, Roman Lončarić, Marin Buljubašić, Marijan Nikolić, Tomislav Pavičić, Ivan Lišnić, Boris Lacković, Matej Iličić, Dražen Husić, Vedran Vuksanović, Alen Andrijanić, Ivan Štrljić, Siniša Jukopila, Hrvoje Falamić, Igor Višević i Mario Nikšić.  

Dvostruki strijelac za Olimpiju bio je Husić, jedan pogodak postigao je M. Iličić dok su golove za selekciju HNS-a zabili Šafarić (2), Mijatović, Radić i Dmitrović. Program svečarskih aktivnosti u povodu velikog klupskog jubileja, Donjograđani će nastaviti na jesen, kada je u planu, između ostaloga, odigravanje i prijateljske utakmice s NK Osijek.Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti