Golijada osječkih „haklera“ u Zagrebu!

Navijači i simpatizeri Malonogometnog kluba Osijek s dosta su upitnika iščekivali posljednju ovogodišnju utakmicu naših „haklera“ u državnom prvenstvu. Gostovanje kod Uspinjače Gimka u Zagrebu bilo je od velike važnosti, budući da je riječ o izravnom konkurentu na osnovu aktualnog plasmana, a u takvim dvobojima bodovi imaju dvostruki značaj. Na kraju se pokazalo da su Osječani naprosto bili prejaki za svoga domaćina, „fenjeraša“ na ljestvici, o čemu najbolje svjedoči konačnih 7:0 u korist Bijelo-plavih!

Sve je bilo odlično s naše strane! Samo u početku nam je protivnik uspijevao nešto malo zaprijetiti, ali smo brzo usmjerili utakmicu u željenom smjeru i preuzeli konce igre. Poveli smo i otvorili si put ka sigurnoj pobjedi koja je na kraju i više nego uvjerljiva. Oni su se u drugom poluvremenu pokušali vratiti s igračem-vratarem, no bili smo spremni na takvu situaciju, odgovorili smo s još dva pogotka i sve je postalo rezultatski sasvim izvjesno. Moram i osobno naglasiti značaj ovih bodova jer smo pobjegli Uspinjači, a na odmor odlazimo na sedmoj poziciji što se donedavno činilo prilično daleko u smislu nekih naših planova, rekao je trener našeg prvoligaša u futsalu, Saša Voldin.

Petrušić i Pandurević su predstavljali osovinu osječke momčadi, a obojica su bili dvostruki strijelci. Po jedan su gol postigli Jurišić, Kotris kojemu je to bio ligaški prvijenac, a suparničku je mrežu zatresao i vratar Jamičić. Osječani će u nastavku sezone zasigurno nastojati ostvariti bolji bodovni učinak, za što će biti vrlo važno što češće igrati u kompletnom sastavu. Primjerice, pokazalo se da je duži izostanak Pandurevića zbog ozljede bio nenadoknadiv hendikep u dobrom dijelu polusezone.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti