FEELGOOD Tour – obrazovna konferencija

Upravni odjel za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije poziva sve zainteresirane na „FEELGOOD Tour“ obrazovnu konferenciju koja će se održati u četvrtak, 9. lipnja 2022. g. u hotelu Osijek, od 10:00 – 13:00 sati.

Konferencija ima za cilj osnažiti ponudu sportskih sadržaja, omogućiti edukacijski fair play sportskim udrugama i dati vjetar u leđa svim organizatorima sportskih događaja s premisom kako su sport i turizam dobitna kombinacija.

„FEELGOOD Tour“ obrazovnu konferenciju zajednički organiziraju Osječko-baranjska županija, Regionalni centar kompetentnosti, Ugostiteljsko-turistička škola i Gimnastičko društvo Osijek-Žito te se provodi u okviru projekta VirtuOS – uspostava regionalnog centra kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Prijava za sudjelovanje (koja je obvezna) na konferenciji s programom i uputama nalazi se na sljedećoj poveznici: https://rck-utso.hr/konferencija/.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Karlovčani odnijeli bodove iz Zrinjevca

Rukometaši Osijeka nisu uspjeli nastaviti domaći pobjednički niz. U 11. kolu Paket24 Premijer lige poraženi su u dvorani Zrinjevac od Karlovca 30:24 (13:9) te su

Osječanke bolje i od Splita

Sada već lijepu seriju pobjeda imaju odbojkašice Osijeka. U dvorani Gradski vrt proteklog vikenda „pala“ je ekipa Splita i to je treći pun pogodak u