Fančovićeve učenice nezaustavljivo do 3. mjesta!

Lijepo je ponovno pohvaliti odbojkašice Osijeka jer one to iz tjedna u tjedan apsolutno zaslužuju! Još su jednom bile bolje od svojih suparnica u Superligi, ovaj puta u gostima kod karlovačkog Kelteksa. Rezultat ovoga susreta bio je 2:3 (19:25, 27:25, 21:25, 26:24, 10:15) i to je već šesta uzastopna pobjeda Osječanki koje prvi dio sezone završavaju na visokom i iskreno govoreći posve neočekivanom trećem mjestu. Stoga sve igračice i trener Fančović zaslužuju velike čestitke za odličnu polusezonu u kojoj su iznenadile i najveće optimiste.

Čestitam i ja našim djevojkama jer su pokazale ne samo kvalitetu nego i mentalnu snagu. Nije lako ni u jednom natjecanju ostvariti ovakav pobjednički niz, a posebice ga nije lako imati u državnom prvenstvu. Utakmica u Karlovcu bila je vrlo zanimljiva, dvaput smo imali vodstvo u setovima, mogli smo i prije završiti dvoboj, međutim, ipak se sve skupa malo otegnulo i bilo je prilično neizvjesno. No, u odlučujućem petom setu bilo je 15:10 što znači da smo ipak bez neke dodatne drame sve uspjeli riješiti u svoju korist. Probili smo se čak do trećeg mjesta na ljestvici, što je za našu ekipu sjajan plasman i zaista mogu biti prezadovoljan, istaknuo je Fančović.

U posljednjem ovogodišnjem dvoboju ŽOK Osijek je zaigrao u sastavu: Kainz, Županić, Matković, Rajndl, I. Lovrić, Gajić, Štebih, Stojković, Rukovanjski, Lizatović, Mandić, M. Lovrić, Weinand i Jurić. Minulu jesen najbolje su odradile odbojkašice Dinama koje imaju svih 11 pobjeda, slijedi Mladost s učinkom 10-1, dok su Osječanke odmah iza vodećeg dvojca uz ostvareni skor 7-4 kao i Marina Kaštela koja je stepenicu ispod.

Foto: Ženski odbojkaški klub Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti