Europska liga uličnog nogometa

Europska liga uličnog nogometa (Euroleague Croatia) turnir je koji će se održati 22. travnja 2022. od 17:00 sati u Đakovu na Strossmayerovom trgu, a dio je serije turnira u organizaciji Ghetto Games iz Latvije i Europske unije. Uz Đakovo, domaćini su još 10 gradova diljem EU (Rim, Amsterdam, Budimpešta, Prag, Bruxelles, Copenhagen, Berlin, Varšava, Vilnius, Riga/finale).

Utakmice se igraju u kavezu (18x10m), a natjecanje se odvija za dvije dobne skupine, ispod i iznad 16 godina za dječake/mladiće, uz posebnu kategoriju za djevojke/žene. Od popratnih (zabavnih) događaja, planira se natjecanje osam najboljih freestylera iz ovog dijela Europe koji će prethodno imati online kvalifikacije, te natjecanje 1 protiv 1 u specijaliziranom (manjem) kavezu.

Turnir planira okupiti različite sportske sudionike, klubove, igrače i influencere iz Slavonije i ostatka Hrvatske, a moći će se pratiti uživo iz cijelog svijeta preko live streama te kanala i društvenih mreža.

Link za prijavu ekipa: https://www.ghettogames.com/events/ghetto-football-euro-league-2022-dakovo-croatia

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Još se čeka na pobjedu u MEVZA-i

Odbojkaši Murse Osijek nisu uspjeli izboriti pobjedu na drugom turniru međunarodne MEVZA lige kojoj su ovoga tjedna bili domaćini u maloj dvorani Gradski vrt. Odigrali

Rukometaši dočekuju Sesvećane

Pred rukometašima Osijeka još su dva nastupa u Paket24 Premijer ligi do kraja prvog dijela natjecanja. Osječani u Ligi A u nedjelju (17 sati) u