Erasmus+: Sport

Najnovije informacije o programu kojim EU sufinancira sportske projekte.

       Obavještavamo sve zainteresirane da je objavljena natječajna dokumentacija za podnošenje projektnih prijedloga za program Erasmus+: Sport, a rok za podnošenje je 12.5.2016. g.

Što se tiče pronalaska projektnih partnera, Europska komisija je pokrenula online alat za traženje partnera na kojem možete objaviti informacije o svom projektu i tražiti partnerske organizacije koje bi u njemu htjele sudjelovati ili se možete javljati prijaviteljima projekata u čijim biste projektima htjeli sudjelovati kao partneri.

Podsjećamo, sportske aktivnosti u okviru projekata koje pokriva program Erasmus+: Sport su zajednička partnerstva u području sporta, mala zajednička partnerstva te neprofitni europski sportski događaji.

Za dodatne informacije posjetite stranice na poveznici 1 i poveznici 2, a za dodatna pitanja oko pomoći u prvoj fazi možete se obratiti Uredu Športske zajednice Osječko-baranjske županije. Kontakt osobe su Mirna Rajle Brođanac i Marko Grgurić. Nakon razrade projektne ideje bit ćete upućeni u Regionalnu razvojnu agenciju Slavonije i Baranje koja je zadužena za koordinaciju pripreme i provedbe Županijske razvojne strategije Osječko-baranjske županije.

Inače, uskoro se očekuje objavljivanje natječaja za EU projekte prekogranične suradnje, o čemu ćemo također izvijestiti putem naših stranica.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti