Edukacija i simpozij za sportske psihologe

Donosimo obavijest o nastupajućim stručno-znanstvenim skupovima.

U organizaciji Hrvatskog psihološkog društvaHrvatske psihološke komore i Kineziološkog fakulteta, prof.dr.sc. Chris Harwood,  sportski psiholog i uvaženi profesor Sveučilišta Loughborough (Velika Britanija), održati će jednodnevnu edukaciju za psihologe pod naslovom: Integrating the 5Cs Approach into your Professional Consulting Services. Edukacija će se održati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u subotu, 6. svibnja 2017. od 9 do 17 sati.

Na simpoziju pod naslovom “BE BETTER WITH SPORT PSYCHOLOGY!” koji će se održati dan kasnije nastupit će veći broj stručnjaka iz područja psihologije sporta, među kojima i prof.dr.sc. Chris Harwood, prof.dr.sc. Marc Lochbaum, prof.dr.sc. Erkut Konter, doc.dr.sc. Tanja Kajtna i mnogi drugi. Simpozij će se također održati na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u nedjelju, 7. svibnja 2017. od 9 do 17 sati. Sudjelovanje psihologa na edukaciji i simpoziju bodovat će se prema pravilniku Hrvatske psihološke komore.

Podrobnije informacije nalaze se u letku uz koji prilažemo i registracijski obrazac za sudjelovanje na edukaciji i simpoziju.Dodatne pojedinosti mogu se dobiti putem tel. 01/ 3025 602 ili e-maila.

Stručna edukacija i 3. međunarodni simpozij psihologije sporta

Stručna edukacija i 3. međunarodni simpozij psihologije sporta

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti