Dvorana Jug II postaje borilište Karateka!

Osječki karate savez zajedno s Europskom karate federacijom i Hrvatskim karate savezom sutra 25. studenog s početkom u 9 sati organizira 13. Međunarodni Kup Osijeka u karateu koji će se održati u Dvorani Jug II. Turnir će se održati u dvije discipline: katama i kumite (borbe), početak natjecanja u katama predviđen je za 10 sati, u 12:30 je svečano otvorenje Kupa, nakon kojeg u 13 sati službeno počinju borbe, dok je završetak turnira i dodjela medalja predviđen za 18:30 sati.

Predviđen je dolazak 554 natjecatelja iz 61 kluba i dvije države (Hrvatska, Bosna i Hercegovina), Osijek će predstavljati klubovi: Karate Akademija Osijek, Karate Klub Aether, Karate klub Kuna, Karate klub Osijek, Karate klub Esseker i Karate klub Hrvatski Sokol.

Turnir je najavio predsjednik Hrvatskog karate saveza i glavni tajnik EKF-a Davor Cipek: “Dragi natjecatelji, treneri, suci i kolege, dragi karate prijatelji, zadovoljstvo mi je što vas ovim putem mogu pozdraviti i pozvati na 13. Kup Osijeka koji će se održati u subotu, 25. studenog 2023. godine u najvećem gradu Slavonije – Osijeku. Drugi dio natjecateljske sezone iznimno je bogat, a veseli me što natjecatelji imaju prilike sudjelovati na turnirima duž Lijepe naše. Kup Osijeka prvi je ovogodišnji turnir u Osječko-baranjskoj županiji i siguran sam da ćete svi uživati u gostoprimstvu koje će pripremiti naši osječki (ko)lege i (ko)legice. Svim sportašicama i sportašima želim uspješan pripremni period te da budete nagrađeni rezultatima. Do skorašnjeg susreta u Osijeku, sve vas srdačno pozdravljam!”

13. Međunarodni Kup Osijek podržat će i Grad Osijek te Osječko-baranjska županija, više informacija o samome Kupu Osijeka u karateu možete naći ovdje.

Foto: Osječki karate savez

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti