Dva odličja za crveno-narančaste u Rumunjskoj!

Protekloga vikenda 16. i 17. rujna održano je Balkansko veslačko prvenstvo za juniore i juniorke u rumunjskome gradu Pantelimonu u organizaciji Rumunjskog veslačkog saveza. Na natjecanju su sudjelovali i veslači iz Hrvatske među njima bilo je i članova osječkog veslačkog kluba Iktus.

Tako su brončanu medalju osvojile Donata Elez i Nela Puškadija koje su veslale u četvercu s Laurom Lalić (VK Istra) i Lanom Tucić (VK Jadran Rijeka), srebrna medalja otišla je u ruke osmerca, čiji su dio bili i Jakov Horvat i Jakov Wagner (VK Iktus) s Mateom Matešićem (VK Jadran Zadar), Rafaelom Brkićem (VK Jadran Zadar), Lukom Kraljićem (VK Jadran Zadar), Bartolom Čukovićem (VK Jadran Zadar), Franom Vulelijom (VK Jadran Zadar), Rokom Bubićem (VK Jadran Zadar) i Vitom Filipijem (VK Jadran Zadar).

Na 4. mjestu prvoga dana našli su se Karlo Paunović (Iktus) i Bartol Medić (VK Krk), koji su veslali u dvojcu, 5. mjesto zauzele su Greta Dragišić (Iktus) i Dunja Viszmeg (VK Jadran Rijeka). Drugog dana Dragišić i Viszmeg su veslale u četvercu s Emom Hodak (VK Korana) i Frankom Boc (VK Zagreb) te su zajedno zauzele 4. mjesto. Lovro Rudec, član Iktusa osvojio je peto mjesto s klupskim kolegom Lukom Grgićem.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

U subotu 21. Memorijal „Marko Svrtan“

I ove godine, 21. prvi puta u kontinuitetu, Nogometni klub Olimpija organizira Memorijalni turnir „Marko Svrtan“ u spomen na tragično stradalog dječaka iz Škole nogometa Ljubičastih. Sudjelovat