Dugoročan razvoj i planiranje rada s mladim sportašima

ZŠUG Vinkovaca planira održavanje istoimenog predavanja.

Zajednica športskih udruga grada Vinkovaca u suradnji s Rukometnim klubom Spačva-Vinkovci planira u petak, 15.9.2017. g.s početkom u 11 sati organizirati predavanje na temu „ Dugoročan razvoj i planiranje rada s mladim sportašima ” za kineziologe i trenere. Predavanje bi se održalo na Poljoprivrednom fakultetu u Vinkovcima, a predavač bi bio mr. sc. Pero Kuterovac, jedan od najboljih hrvatskih stručnjaka za kondicijsku pripremu sportaša. Između ostalih, surađivao je s brojnim vrhunskim sportašima i osvajačima svjetskih i olimpijskih medalja (Filip Hrgović, Damir Martin, vaterpolska reprezentacija, Ana Sršen…).

Sudjelovanje na predavanju je za sve sudionike besplatno, ali je za moguće održavanje predavanja potrebno utvrditi potreban interes. Stoga u prilogu obavijesti dostavljamo obrasce pretprijave za fizičke i pravne osobe koje treba dostaviti ispunjene najkasnije do 11.9.2017. g. do 10 sati na e-mail: jasminalucic@gmail. com.

Odluka o održavanju predavanja bit će donesena temeljem broja pretprijavljenih sudionika, nakon čega će putem e-maila biti dostavljeni i službeni pozivi (najkasnije do 12.9.2017. g.). Dodatne informacije mogu se dobiti u Uredu Zajednice sportskih udruga grada Vinkovaca na tel: 032/493 306 ili mob: 099/2231 689.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti