Dual karijera sportaša na Sportskoj akademiji PAR

Visoka poslovna škola PAR jedina je neovisna visokoobrazovna institucija u Primorsko-goranskoj županiji, smještena u samom srcu Rijeke, a od osnutka nudi i razvija vrhunske studijske programe u suradnji s međunarodnim obrazovnim institucijama. Upravo su međunarodna povezanost i dualni model studiranja ono po čemu se PAR razlikuje od drugih obrazovnih institucija, a tijekom godina u okviru Sportske akademije ove poslovne škole dosad je obrazovano 85 sportaša. Studenti PAR-a osvojili su 100-tinjak medalja, među kojima se nalaze i olimpijske. Stavljajući naglasak na akademsku izvrsnost, PAR spaja obrazovanje sa sportskom karijerom te sportaši imaju priliku aktivno se baviti sportom i napredovati u sportskoj karijeri razvojem svoje dualne karijere.

Povodom 15 godina rada, ova ustanova je pokrenula kampanju „15 stipendija za 15 godina“ s ciljem dodijele 15 stipendija budućim studentima. Fond stipendija koji je osiguran za sljedeću školsku godinu dio je društveno odgovornog poslovanja kojim PAR od samog početka podupire lokalnu zajednicu, odnosno izvrsnost i pomoći potrebitima. PAR nudi mogućnost partnerstva sa sportskim udrugama kroz poticanje sportaša na upis Sportske akademije, te će predsjednici udruga biti nagrađeni prigodnim poklonima a udrugama osiguran marketinški i medijski prostor.

Pojedinosti rada PAR-a nalaze se u ovoj prezentaciji.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske