Državno prvenstvo u sportskoj gimnastici

Jedno značajno i vrlo zanimljivo natjecanje bit će ovoga vikenda održano u Osijeku. Dvorana Gradski vrt bit će od ovoga petka pa do nedjelje, dakle od 2. do 4. lipnja, domaćin Prvenstvu Hrvatske u sportskoj gimnastici. Dolazak je potvrdilo više od 500 sudionika iz 35 klubova koji će se natjecati u svim dobnim uzrastima. Nema dvojbe da je smotra onoga najboljega što nudi hrvatska gimnastika prava prilika i ljubiteljima ovog atraktivnog sporta da uživo pogledaju vrhunske vježbače i vježbačice, među kojima su osvajači medalja i na najvećim međunarodnim natjecanjima.  

Dakako da je u središtu pozornosti sjajni Tin Srbić koji, poznato je od ranije, baš voli nastupati u našem gradu i uvijek je posebno motiviran pružiti sve od sebe. Nama Osječanima bit će sigurno posebno zanimljivo pratiti nastupe Aurela Benovića i ostalih domaćih natjecatelja iz dva naša kluba Osijek-Žita i Inove Gim. Ima tu i dosta vrlo perspektivnih mladića i djevojaka, državnih prvaka u svojim kategorijama, tako da i njih vrijedi podržati da što bolje odrade svoje vježbe.  

Prvenstvo počinje u petak od 14 sati, a u 17 na red dolaze seniori. Svečano otvorenje je u subotu u 11 sati su istoga dana od 17,15 na rasporedu nastupi juniora i seniora u apsolutnom programu. U nedjelju će se natjecanje odvijati od 10 do 14 sati.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Dizači Osijeka treći u Hrvatskoj

Dizački dan u osječkom Avenue Mallu, u dvorani Tauros strenght&conditioning, prošao je u znaku Kluba dizača utega Osijek. Oni su u trećem, ujedno i posljednjem