Dostavljanje projektnih ideja za otvorene natječaje u 2016.

Pružanje pomoći udrugama u svrhu kandidature sportskih projekata financiranih iz fondova EU

      Temeljem nedavno održane edukacije o mogućnostima kandidature projekata u sportu prema otvorenim natječajima u 2016. godini (Hrvatska-Srbija, Hrvatska-Mađarska, Erasmus+: Sport), pozivaju se sportske udruge kojima su potrebne konzultacije s Regionalnom razvojnom agencijom Slavonije i Baranje da dostave Športskoj zajednici Osječko-baranjske županije kratke informacije o projektnim idejama (naziv projekta, naziv natječaja za koji je planirana kandidatura, eventualne partnere i sl.).

Na temelju dostavljenih ideja bit će organizirane konzultacije u prostorijama NSD Gradski vrt s navedenim subjektima na kojima će udruge biti usmjerene k daljnjim procedurama za realizaciju svojih projektnih ideja. Rok za prijavu konzultacija je četvrtak, 12. svibnja 2016. g., a prijave se dostavljaju na ovaj e-mail.

U prilogu dostavljamo pomoćni obrazac za predstavljanje projektne ideje, a čija popuna nije obvezna za prijavu konzultacija.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske