Dopušteni treninzi u zatvorenom pod posebnim uvjetima

Novom Odlukom o izmjenama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, uz postojeća dopuštenja za ligaška natjecanja 1. i 2. ranga (seniori) i 1. ranga (juniori) u ekipnim sportovima te 1. ranga u pojedinačnim sportovima i kategoriziranih sportaša i kandidata za međunarodna natjecanja u pojedinačnim sportovima, dopuštaju se trenažne aktivnosti i za sve ostale sudionike sportskih natjecanja u zatvorenim prostorima. Uvjeti pod kojima se mogu održavati takvi treninzi propisani su podstavkom 17. stavka 1. točke 1. Odluke, koja stupa na snagu danas, 1. ožujka 2021. g.

Vezano uz navedenu odluku, Hrvatski zavod za javno zdravstvo donio je novu Preporuku za treninge i športsko-rekreativne aktivnosti u zatvorenim športskim objektima, koju također prenosimo u cijelosti.

Odluka o izmjenama Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja – 26.2.2021.

Preporuka za treninge i športsko-rekreativne aktivnosti u zatvorenim športskim objektima – 1.3.2021.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti