Dopušteni treninzi klubova u školskim dvoranama

S obzirom na nove upute za rad u odgojno-obrazovnim ustanovama, a koje se odnose i na korištenje školskih sportskih dvorana u funkciji održavanja redovnih sportskih aktivnosti, donosimo popratno očitovanje Stožera civilne zaštite Osječko-baranjske županije:

“Sukladno Uputi za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022. od 26. kolovoza 2021. godine, donesenoj od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja, propisano je da su u školskim dvoranama dopušteni treninzi športskim klubovima za sve dobi i kategorije sportaša (osim treninzi rekreativaca). Nadalje, obavještavamo vas da navedenom Uputom prestaju važiti Uvjeti korištenja školskih sportskih dvorana od strane vanjskih korisnika od 18. rujna 2020. godine te da više nije potrebna suglasnost županijskih stožera civilne zaštite i osnivača za korištenje školskih sportskih dvorana.”

Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti